انتخاب مرکز
انتخاب خدمت
انتخاب نوبت
انتخاب مرکز درمانی برای این پزشک:
درمانگاه ویژه نورولوژی
تهران، تهران، تهران، انتهای بلوار کشاورز خیابان دکتر قریب
پلیکلینیک یلدا
انتخاب خدمت برای این پزشک:
انتخاب نوبت از :
اولین زمان خالی
ثبت نوبت از روی تقویم
اولین زمان نوبت خالی
آدرس
تهران، تهران، تهران، انتهای بلوار کشاورز خیابان دکتر قریب
شماره تلفنی یافت نشده است
بیمههای طرف قرارداد:
با بیمهها قرارداد ندارد
درباره من
بیماریهایی که در این درمانگاه مورد بررسی و درمان قرار میگیرند: سکتههای ایسکمیک مغزی، سکتههای خونریزیکننده مغزی، تنگی شریانهای گردن (کاروتید) و شریانهای درون جمجمه، آنوریسمهای مغزی، اختلالات و مالفورماسیونهای شریانی- وریدی مغز و نخاع، فیستولهای شریانی- وریدی مغز و نخاع، اختلالات وریدهای مغزی
تحصیلات
دانشگاه ماونت ساینای آمریکا
• فوقتخصص جراحیهای اندوواسکولار مغز و نخاع
دانشگاه UCLA آمریکا
• فوقتخصص بیماریهای عروق مغزی
دانشگاه پیتسبرگ آمریکا
• تخصص بیماریهای مغز و اعصاب
تجربیات
پزشک فوق تخصص بیمارستان Long Beach Memorial – Los Angeles
۱۳۹۸-۱۳۹۹
پزشک فوق تخصص بیمارستان Jamaica Hospital Medical Center–New York
۱۳۹۹-۱۴۰۲
بورد تخصصی بیماریهای مغز و اعصاب American Board of Psychiatry and Neurology
۱۳۹۹-۱۴۰۳
بورد فوقتخصصی بیماریهای عروق مغزی American Board of Psychiatry and Neurology
۱۴۰۰-۱۴۰۳
بورد فوقتخصصی (RFP) جراحیهای اندوواسکولار مغز و نخاع American Board of Neurological Surgery
۱۴۰۲-۱۴۰۳
جوایز
سکته مغزی یک ضایعه مغزی است که در نتیجه بسته شدن عروق خونرسان مغز (در اکثر موارد) و یا پارگی عروق مزبور و خونریزی در داخل بافت مغز یا اطراف آن ایجاد میشود. سکته مغزی میتواند منجر به فلجی یا ضعف حرکتی یک سمت بدن، افتادگی یک سمت صورت، اختلال گفتار، اختلال بینایی و یا اختلال تعادل بشود که در مواردی میتواند بیماران را تا آخر عمر گرفتار عوارض سکته مغزی کند.
علایم سکته مغزی در این سه مورد خلاصه میشوند: 1) شروع ناگهانی ضعف حرکتی یک سمت بدن، 2) شروع ناگهانی افتادگی یک سمت صورت و 3) شروع ناگهانی اختلال گفتار. درصورت رخدادن آن تنها یک کار باید بکنید: تماس با اورژانس 115. از صبر کردن و یا بردن بیمار به بیمارستان با وسیله شخصی خودداری کنید.
بله. در صورت سرعت عمل در رساندن بیمار به بیمارستان امکان برگشت علایم با تزریق دارو و یا انجام عمل جراحی درونعروقی مغز (ترومبکتومی) وجود دارد.
بیشتر بیماران پس از سکته مغزی بهبودی پیدا میکنند که در مواردی میتواند منجر به بهبودی کامل ناتوانیهای عصبی و یا کاهش قابل توجه آنها بشود. عمده این بهبودی بین 3 تا 6 ماه پس از وقوع سکته مغزی اتفاق میافتد و با انجام توانبخشی (شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار- بلع درمانی) بهبودی پس از سکته مغزی بیشتر میشود و سرعت میگیرد. بهبودی پس از سکته مغزی در بیماران با سن بالاتر، سکتههای شدیدتر، بیماریهای زمینهای عصبی و غیر عصبی، و سکتههای مغزی پیشین کمتر و کندتر است.
باید بر دو نکته تمرکز کرد: 1) تقویت بهبودی پس از سکته مغزی با انجام توانبخشی (شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار- بلع درمانی) و بازگشت تدریجی به انجام فعالیتهای زندگی؛ و 2) پیشگیری از سکته مغزی مجدد با کنترل عوامل خطر (از قبیل قطع سیگار، کنترل قند و فشار خون، افزایش تحرک و ورزش، و درمان آپنه انسدادی خواب)، مصرف داروها و انجام بعضی اعمال جراحی یا نورواندوواسکولار.