منو بایو ویزیت
خانه دریافت نوبت پیگیری نوبت نسخه‌های گذشته
انتخاب مرکز
انتخاب خدمت
انتخاب نوبت

انتخاب مرکز درمانی برای این پزشک:

درمانگاه ویژه نورولوژی

تهران، تهران، تهران، انتهای بلوار کشاورز خیابان دکتر قریب

پلی‌کلینیک یلدا

انتخاب خدمت برای این پزشک:

انتخاب نوبت از :

اولین زمان خالی

ثبت نوبت از روی تقویم

اولین زمان نوبت خالی

آدرس

تهران، تهران، تهران، انتهای بلوار کشاورز خیابان دکتر قریب

telephone

شماره تلفنی یافت نشده است

بیمه‌های طرف قرارداد:

با بیمه‌ها قرارداد ندارد

درباره من

بیماری‌هایی که در این درمانگاه مورد بررسی و درمان قرار می‌گیرند: سکته‌های ایسکمیک مغزی، سکته‌های خونریزی‌کننده مغزی، تنگی شریان‌های گردن (کاروتید) و شریان‌های درون جمجمه، آنوریسم‌های مغزی، اختلالات و مالفورماسیون‌های شریانی- وریدی مغز و نخاع، فیستول‌های شریانی- وریدی مغز و نخاع، اختلالات وریدهای مغزی

تحصیلات

دانشگاه ماونت ساینای آمریکا

• فوق‌تخصص جراحی‌های اندوواسکولار مغز و نخاع

دانشگاه UCLA آمریکا

• فوق‌تخصص بیماری‌های عروق مغزی

دانشگاه پیتسبرگ آمریکا

• تخصص بیماری‌های مغز و اعصاب

تجربیات

پزشک فوق تخصص بیمارستان Long Beach Memorial – Los Angeles

۱۳۹۸-۱۳۹۹

پزشک فوق تخصص بیمارستان Jamaica Hospital Medical Center–New York

۱۳۹۹-۱۴۰۲

بورد تخصصی بیماری‌های مغز و اعصاب American Board of Psychiatry and Neurology

۱۳۹۹-۱۴۰۳

بورد فوق‌تخصصی بیماری‌های عروق مغزی American Board of Psychiatry and Neurology

۱۴۰۰-۱۴۰۳

بورد فوق‌تخصصی (RFP) جراحی‌های اندوواسکولار مغز و نخاع American Board of Neurological Surgery

۱۴۰۲-۱۴۰۳

جوایز

سکته مغزی یک ضایعه مغزی است که در نتیجه بسته شدن عروق خون‌رسان مغز (در اکثر موارد) و یا پارگی عروق مزبور و خونریزی در داخل بافت مغز یا اطراف آن ایجاد می‌شود. سکته مغزی می‌تواند منجر به فلجی یا ضعف حرکتی یک سمت بدن، افتادگی یک سمت صورت، اختلال گفتار، اختلال بینایی و یا اختلال تعادل بشود که در مواردی می‌تواند بیماران را تا آخر عمر گرفتار عوارض سکته مغزی کند.

علایم سکته مغزی در این سه مورد خلاصه می‌شوند: 1) شروع ناگهانی ضعف حرکتی یک سمت بدن، 2) شروع ناگهانی افتادگی یک سمت صورت و 3) شروع ناگهانی اختلال گفتار. درصورت رخدادن آن تنها یک کار باید بکنید: تماس با اورژانس 115. از صبر کردن و یا بردن بیمار به بیمارستان با وسیله شخصی خودداری کنید.

بله. در صورت سرعت عمل در رساندن بیمار به بیمارستان امکان برگشت علایم با تزریق دارو و یا انجام عمل جراحی درون‌عروقی مغز (ترومبکتومی) وجود دارد.

بیشتر بیماران پس از سکته مغزی بهبودی پیدا می‌کنند که در مواردی می‌تواند منجر به بهبودی کامل ناتوانی‌های عصبی و یا کاهش قابل توجه آنها بشود. عمده این بهبودی بین 3 تا 6 ماه پس از وقوع سکته مغزی اتفاق می‌افتد و با انجام توانبخشی (شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار- بلع درمانی) بهبودی پس از سکته مغزی بیشتر می‌شود و سرعت می‌گیرد. بهبودی پس از سکته مغزی در بیماران با سن بالاتر، سکته‌های شدید‌تر، بیماری‌های زمینه‌ای عصبی و غیر عصبی، و سکته‌های مغزی پیشین کمتر و کندتر است.

باید بر دو نکته تمرکز کرد: 1) تقویت بهبودی پس از سکته مغزی با انجام توانبخشی (شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار- بلع درمانی) و بازگشت تدریجی به انجام فعالیت‌های زندگی؛ و 2) پیشگیری از سکته مغزی مجدد با کنترل عوامل خطر (از قبیل قطع سیگار، کنترل قند و فشار خون، افزایش تحرک و ورزش، و درمان آپنه انسدادی خواب)، مصرف داروها و انجام بعضی اعمال جراحی یا نورواندوواسکولار.

یافت نشد

تهران، تهران، تهران، انتهای بلوار کشاورز خیابان دکتر قریب